Totaalconcepten feesten

Echt in alle rust naar je feest toeleven? Laat de organisatie van je totaalfeest over aan het ETM Catering team. Wij zijn specialist in totaalconcepten op maat, en daarin gaan we ver. Geen enkel detail zien we over het hoofd.

Dankzij ons team van vriendelijke en professionele medewerkers wordt ook de bediening een succes. En dan hebben we het nog niet gehad over food en drinks. Hapjes, een walking dinner, een buffet of wat je ook wenst… aan creativiteit en topingrediënten geen gebrek.

Totaalfeest
Totaalfeest Hal
Totaalfeest Maris
Inkleding Kasteel

Jouw droomfeest begint hier

Beginnen doen we met een goed gesprek. We zorgen voor een duidelijke offerte en een sterk uitgewerkt draaiboek zonder verrassingen.

Inkledig Feest

Bedrijfsfeesten

Grootse toewijding en focus op kwaliteit van producten en dienstverlening staan bij ETM Catering centraal. Ervaar zelf hoe fijn dat voelt voor jouw personeelsfeest, receptie of bedrijfsevent.

Privéfeesten

Jouw feest, jouw wensen, jouw budget. Een feest organiseren is iets persoonlijks. Elke gelegenheid vraagt om een andere beleving. En dus primeert een persoonlijke aanpak. Wij ontzorgen volledig.