Over ETM Catering

ETM Catering is het cateringbedrijf van Ben en Thérèse Sanders, gelegen in Arendonk. Ben en Thérèse hebben allebei al meer dan 30 jaar ervaring in de horeca. Vanuit deze passie is in 2010 ETM Catering ontstaan.

ETM Catering verzorgt feesten en recepties voor bedrijven en particulieren, gaande van bedrijfslunches tot personeelsfeesten, bruiloften en koffietafels. Zelfs om je feest te organiseren van A tot Z kun je bij ons terecht. ETM Catering kenmerkt zich in verse, kwalitatieve gerechten, een aanpak op maat en oog voor detail. Met ETM Catering doe je beroep op culinaire professionals die inspireren en met je meedenken. We doen er alles aan om van jouw feest, receptie, jubileum of open dag een culinair succes te maken.

De voorbije jaren kregen we vaak de vraag om te cateren voor kleinere feesten en om onze smaakvolle bereide gerechten apart te verkopen, zodat mensen er ook thuis van kunnen genieten. Als antwoord op die vraag hebben we in 2020 EEThentiek geopend. EEThentiek is een culinaire speciaalzaak gelegen in Arendonk, afgestemd op de behoeften van drukbezette mensen. Hier vind je authentieke en artisanale gerechten voor thuis of op het werk.

ETM Catering werd in 2022 uitgeroepen tot klantvriendelijkste cateraar in Vlaanderen tijdens de uitreiking van de Horeca Awards.

zaakvoerders gala smal
Coquilles Met Saffraansaus Op Serveerplateau

De missie van ETM Catering

Bij ETM Catering voorzien wij de catering voor particulieren en bedrijven op feesten, recepties, opendeurdagen en events.

We zorgen steeds voor smaakvol bereide, creatieve gerechten. Daarnaast nemen we, indien gewenst, de volledige organisatie voor uw totaalfeest uit handen. We denken graag samen met onze professionele partners een stapje verder in de organisatie van uw feest. Zoals verzorging van drank, het zoeken van een feestlocatie of het huren van een feesttent, materialen en de juiste aankleding.

Wanneer u kiest voor ETM Catering, kiest u voor een feest zonder zorgen.

De visie van ETM Catering

Bij ETM Catering staat kwaliteit centraal. Alle gerechten worden met zorg door onze culinaire professionals bereid. Er wordt gewerkt met (dag)verse producten en dat proef je!

De toewijding en focus op kwaliteit uit zich niet alleen in het eten, maar ook in de aanpak. Een feest is iets persoonlijks. Elke gelegenheid vraagt om een andere beleving en dus primeert een persoonlijke aanpak. Hierbij zien we geen enkel detail over het hoofd. Beginnen doen we met een goed gesprek waarna we zorgen voor een duidelijke, op maat gemaakte offerte. Op het feest zelf voorzien we vriendelijke en professionele medewerkers die voor u klaar staan.

Ons doel is u een geslaagd feest bezorgen waar iedereen met een fijn gevoel op terugkijkt.

Dinertafel Omgemaakt Conceptfeest